Even voorstellen…Nicole Otten – van de Beek

Mijn naam is Nicole Otten – van de Beek en kom uit Nieuwleusen. Ik heb een man en sinds september 2014 ben ik ook moeder van een zoon. Daarnaast heb ik 3 honden. Layka (7 jaar), Amira (4 jaar) en Aimee (2,5 jaar). Layka is mijn eerste eigen hond. Ik ben van huis uit opgegroeid met honden. Met haar heb ik op verschillende hondenscholen cursussen gevolgd, maar niks paste echt bij mij.
Toen Layka bijna een jaar was, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Happy tails in Beerzerveld. Daar heb ik met Layka de gehoorzaamheid doorlopen en uiteindelijk zijn we behendigheid gaan doen. Sinds 2010-2011 doen we nu behendigheid en in 2011 zijn we gestart met wedstrijden.

Inmiddels starten we in de B. In 2011 kreeg ik mijn 2e hond erbij. Dit is Amira en ze is een Berner Sennen hond. Met haar ben ik ook begonnen met behendigheid en nu gaan we ook wedstrijden lopen. Amira vind Dogfrisbee ook erg leuk, dus dat doen we ook af en toe tussendoor. Berner Sennen honden zijn niet altijd zo actief, maar met Amira heb ik het echt getroffen. In 2013 heb ik Layka laten dekken en heeft ze een prachtige nest met 10 pups gegeven. Daarvan heb ik 1 aangehouden en dat is Aimee. Met haar doe ik nu ook gehoorzaamheid en praktijk speuren. Ik werk met haar vooral aan haar zelfvertrouwen.
Daarnaast heb ik de opleidingen paardenhouderij en dierverzorging gedaan.

Werken met dieren is gewoon erg leuk. In oktober 2012 heb ik de opleiding behendigheidsinstructeur gevorderden afgerond en eind  2015 heb ik de opleiding behendigheidsinstructeur beginners (module 1 en module 2 afgerond.  Voor de rest geef ik nog paardrijlessen aan recreanten en heb ik mijn eigen bedrijfje: Bloemenmeisje Nicole (verkoop vaste planten en verkoop van natuurlijke producten). Eind van het jaar komen daar ook dierbenodigdheden bij.

Mij zie je vooral op de donderdagavond bij de behendigheid als behendigheidsinstructeur.

Groetjes Nicole en een pootje van Layka, Amira en Aimee